Update: vrouw doodgeschoten door man

1382

Vandaag omstreeks 12.19 uur vond er een schietincident plaats met een dodelijk afloop aan de Magentakanaalweg. De 35-jarige Nasir Isra gehuwd Kemble vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De 35-jarige schutter Miquel K. verliet na zijn daad de plek, maar meldde zich ongeveer drie kwartier aan op het politiebureau Flora. Hij verklaarde dat hij met zijn vrouw in een woordenwisseling was geraakt en zijn dienstvuistvuurwapen plotseling afging.
Miquel is aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die deze zaak verder zal onderzoeken.

Het vuistvuurwapen is op aanwijzing van de verdachte achterhaald en in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor obductie in beslag genomen.

Miquel is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.