Minister Elias op werkbezoek bij RGD

587

De minister van Volksgezondheid Antoine Elias heeft een werkbezoek gebracht aan de stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD). Dit vond plaats op woensdag 6 juni 2018.

Tijdens dit werkbezoek heeft de waarnemend directeur van de RGD, Edwin Noordzee een presentatie gehouden over de samenstelling en de werkzaamheden van de RGD. De voorzitter van de vaste commissie volksgezondheid, Jennifer Vreedzaam, die ook aanwezig was bij dit werkbezoek, vroeg de minister aandacht voor de medicamenten voorziening. Ook werd de aandacht van de minister gevraagd voor de late stortingen van de salarissen van het personeel.

De bewindsman gaf aan dat hij de kwestie van het laat uitbetalen van het personeel zal bespreken tijdens de vergadering van de raad van ministers om tot een oplossing te komen. Hij complimenteerde de leiding van de RGD met de behaalde successen tot nu toe en gaf ze tot slot mee dat teamwork en trouw heel belangrijk zijn om successen te kunnen boeken.

Na de presentatie oriënteerde de minister zich op de verschillende afdelingen van het hoofdkantoor van de RGD waarna de delegatie vertrok naar de in aanbouw zijnde poli aan de Limesgracht en de magazijn/ apotheek te Kasabaholo.