Wederom donaties first lady aan behoeftigen

889

Op het kabinet van de first lady, Ingrid Bouterse-Waldring zijn wederom diverse personen blij gemaakt met donaties. Dit gebeurde op vrijdag 08 juni 2018. De presidentsvrouw probeert maandelijks met de beperkte middelen die zij van verschillende donateurs en sponsoren krijgt, zoveel als mogelijk in te spelen op de behoeften van de samenleving.

De Presidentsvrouw is continu bezig op verschillende sociale vlakken en richt zich vooral op sociaal zwakkeren, het onderwijs, kinderen, mensen met een beperking en niet te vergeten de senioren burgers. Het is geen geheim dat de first lady afhankelijk is van sponsoren en donateurs, daar zij geen budget heeft.

De donaties bestonden deze keer uit onder andere een wasmachine, brushcutters en een cheque ter waarde van SRD 7905, pampers, melk, een rolstoel, kleding, voetbalschoenen, laptops, levensmiddelen, ventilatoren en medical kits. Dagelijks krijgt de first lady tientallen brieven en e-mails binnen, niet op alle verzoeken kan er worden ingegaan, maar allen worden met dezelfde egards behandeld.