Culturele diversiteit centraal bij presidentiele receptie in KKF

827

Op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) heeft de president van de Republiek Suriname, Z.E. Desiré Delano Bouterse, ter ere van de president van de Republiek India, Z.E. Ram Nath Kovind, een receptie gehouden. De president van India haalde in zijn toespraak de culturele diversiteit aan en de warmte die hij hier heeft mogen ervaren van de samenleving. Hoogtepunt van zijn toespraak was het gedeelte waarin hij in het Sranan het publiek groette en een fijne avond toewenste. Dit werd beantwoord met een luid applaus van de aanwezigen.

Na de toespraken hebben de presidenten en de first ladies zich begeven naar een speciale plek in de zaal, waarna zij mochten genieten van diverse culturele optredens. De Indiase president genoot duidelijk van het moment, gezien hij elk optreden met een applaus beantwoordde. Nisha Madaran sloot het geheel af met het zingen van enkele van haar bekende nummers.