Woningbrand aan de Lamtorostraat

439

Op dinsdag 19 juni vondt er een woningbrand plaats aan de Lamtorostraat. Na de melding deden politie van het ressort Flora terstond de plek aan en ontdekte een rook ontwikkeling vanuit de achter kamer van de woning. De bewoner was op dat moment niet thuis. De achterdeur werd door de politie open gebroken. In genoemde kamer trof de politie een broedmachine aan die totaal verwoest was. Door kordaat optreden van de sterke arm en de buurtbewoners kon erger worden voorkomen.

Vermeldenswaard is dat de omgeving ten tijde van de brand al uren verstoken was van elektriciteit. Dit vanwege het feit dat een auto eerder op de avond tegen een elektrische mast was gebotst. Het vermoeden bestaat dat de bewoner een externe stroom opwekker had aangesloten bij de broeikast. De bewoner die later thuis aankwam, ontkent deze constatering.

De ingeschakelde brandweer deed nablussing werkzaamheden. De politie van Flora is belast met deze zaak.