Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond kiest nieuw bestuur

794

De Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB) geeft hierbij te kennen dat tijdens de Algemene Leden Vergadering van zondag 24 juni 2018, een nieuw Bestuur is gekozen, voor de periode van twee jaren. Er was slechts een lijst.

Hierdoor kon het bestuur bij acclamatie worden gekozen. De lijst werd aangevoerd door Chairmè Haakmat-Konigferander als voorzitter. Het bestuur bestaat verder uit: Earnie Eenig: Ondervoorzitter, Eartha Adriaan: Secretaris, Rachida Huijzen: Penningmeester, Daphne Hoft: 2e secretaris, Milton Haynes: Commissaris, Fharjaz Abdoeljamil: Commissaris, Selmon Durgaram: Commissaris, Eddy Wilson: Bondscoach, Immediate Past Chairman (Adviseur) Winston Wielson.

De Immediate Past Chair Winston Wielson blijft als adviseur aan de Bond verbonden. Vermeldenswaard is dat voor het eerst in de geschiedenis van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond, een vrouw het bestuur zal leiden. Chairme Haakmat-Konigferander heeft in de jaren’90 deelgenomen aan wedstrijden van de SBWB. Haar eerste wedstrijd (een interne wedstrijd), heeft ze gewonnen in Henry’s Gym 1992 onder leiding van de heer Henry Blue (nu wijlen). Verder heeft ze meegedaan met de Ms novice wedstrijden (1993) en miss Independence (1993) geweest.

Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond

Bron: SMEsport.