Suriname roept op tot nieuw milieu leiderschap

627

Een delegatie van Suriname onder leiding van Milieu Ambassadeur, Winston Lackin neemt deel aan de 6e Algemene en Aanverwante Vergaderingen van de Global Environmental Facility (GEF). Een milieu-gerelateerde financieringsorganisatie van de Verenigde Naties, in Da Nang, Vietnam. De Milieu Ambassadeur participeert van 23 tot en met 29 juni 2018 aan de meeting.

Deze vergaderingen hebben tot doel de vooruitgang te bespreken in de lopende programma’s en projecten die met financiering van de GEF worden uitgevoerd en afspraken te maken over een nieuwe financieringscyclus.

Bij deze gelegenheid heeft Ambassadeur Lackin de vergadering toegesproken op 27 juni. De toespraak van de Ambassadeur is hieronder in extenso opgenomen.

De toespraak van Ambassadeur Winston Lackin, Delegatieleider van de Republiek Suriname, ter gelegenheid van de 6e GEF Algemene en Aanverwante Vergaderingen, kunt u hier terug lezen.