Suriname organiseert United Caribbean Business Fair 2018

530

Reeds enkele jaren wordt de United Business Fair (UBF) in Suriname georganiseerd. Dit jaar is de UBF uitgegroeid tot de United Caribbean Business Fair (UCFB), een van de grootste Business-to-Business beurzen in de regio. Van 25 oktober tot en met 28 oktober 2018 zal in de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) de UCBF gehouden worden met 180 exposanten.

De Surinaamse businessgemeenschap zal vertegenwoordigd zijn op deze regionale beurs, maar er worden ook veel zakenlieden en exposanten verwacht uit vijftien Caribische landen en andere delen van de wereld waaronder China, India, Indonesië, Nederland en Israël. Deze beurs zal de nadruk leggen op toerisme, transport, financiering, innovatieve technologie, gezondheid, bouw en constructie en agrarische ontwikkeling. Middels verschillende seminars zullen de ontwikkelingen binnen deze gebieden belicht worden.Volgens Edward Lee, Directeur van United Caribbean Business Fair, zal het Surinaamse karakter van de beurs behouden blijven, met toevoeging van een buitenlands concept.