Arbeider ingesloten voor diefstal

597
hand of a prisoner

De 35-jarige Frederik S. is op woensdag 4 juli na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie door de politie van Livorno in verzekering gesteld.

Frederik wordt ervan verdacht een groot geldbedrag van zijn werkgever te hebben gestolen. De wetsdienaren deden na de melding van de diefstal de werkplek aan. Bij aankomst werd de verdachte aangetroffen en aangehouden. Op hem is het geldbedrag aangetroffen en in beslag genomen.

Volgens verklaring van de werkgever zat hij met het geldbedrag in handen op zijn kantoor. Op een bepaald moment stapte de arbeider Frederik het kantoor binnen en greep het geld uit zijn handen, waarna hij naar buiten liep.

Frederik werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De buit werd afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.