37e verkeerdode is 40-jarige bromfietser Brijan Abosim

449

De 40-jarige bromfietser Brijan Abosim is op zondag 8 juli na een verkeersongeval aan de Rijsdijkweg overleden.
De politie van ressort Rijsdijk speelde in op een melding van een verkeersongeval dat zij via de Centrale Meldkamer kreeg op voornoemd adres. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer en de bromfiets op de langs de weg lopende berm aan. Volgens verklaring van omstanders reed het slachtoffer met hoge snelheid over voornoemde weg, komende vanuit de Indira Gandhiweg en gaande richting de Grankreek.

Brijan moet in een flauwe bocht de controle over de besturing van zijn rijtuig hebben verloren. Hij geraakte van de weg, kwam op de berm terecht en botste vervolgens tegen een elektrische mast. De bromfietser was vrijwel op slag dood. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Brijan afgestaan aan de nabestaande.

Het verdere onderzoek is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.