52-jarige man ingesloten voor bedreiging gezinsleden

541

De 52-jarige Udan M. is op woensdag 11 juli aangehouden door de politie van het ressort Flora. Udan wordt ervan verdacht zijn levenspartner en vijf kinderen meermalen te hebben bedreigd.

De man bedreigde het gezin ooit te zullen neerknallen. Op woensdag werd het de vrouw teveel en deed zij aangifte tegen haar partner. Tijdens het onderzoek is door de wetsdienaren een jachtgeweer met ingekorte loop in zijn voertuig aangetroffen. De verdachte heeft het wapen illegaal in zijn bezit.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Udan ingesloten. Twee dagen later deed de vrouw van de verdachte het politiebureau wederom aan met het verzoek de zaak in te trekken en haar partner in vrijheid te stellen. Zij is verwezen naar het Openbaar Ministerie voor de verdere afhandeling.