De algemene ronde van de U20 competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) is ten einde gekomen. Zestien verenigingen hebben deelgenomen aan deze twee ronden competitie en deze werden onderverdeeld in Poule A en B.

Na 2 ronden hebben de nummers 1 tot en met 4 van elke poule zich geplaatst voor de finale ronde. Deze 8 verenigingen zullen in een 1-ronde competitie spelen om het kampioensshap bij de U20. De volgende verenigingen zullen in de finale ronde tegen elkaar uitkomen. Poule A: 1. Transvaal, 2. Voorwaarts, 3. Leo victor, 4. Broki. Poule B: 1. Robinhood, 2. ACoconut, 3. Tahiti, 4. Flora.

Op maandag 16 juli a.s. wordt een aanvang gemaakt met de finale ronde. Het schema: Transvaal vs. Voorwaarts op maandag 16 juli in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 16.30u, Leo Victor vs. Broki op maandag 16 juli in het EML stadion om 16.30u.

Het overzicht van de topscorers: Ogalfio Schmidt van ACoconut met 19 dlp, Nevon Kentie van Tahiti met 19 dlp, Shaquille Cairo van Broki met 18 dlp, Alvaro Verwey van Voorwaarts met 15 dlp, Brian Elshot van Leo Victor met 13 dlp.

Bron: SMEsport.