Man loopt armfractuur op na mishandeling door zijn buurman

661

Op dinsdag 10 juli kreeg de politie van ressort Centrum de melding van een geval van mishandeling aan de Keizerstraat. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de 47-jarige Asraf S. aan met een verwonding en een fractuur aan zijn rechter onderarm. Asraf verklaarde aan de politie dat hij door zijn achterbuurman de 47-jarige Roël E. alias “Biga’ mishandeld is geworden met een eind hout. De twee buren wonen op hetzelfde waarop meerdere woningen staan.

Asraf verklaarde aan de politie dat Roël hem op 10 juli beschuldigde dat hij vernomen had dat Asraf en een man bekend als “Soldier” van plan waren hem- Roël- neer te steken. Dat Roel hem vervolgens slagen toebracht met een eind hout met het gevolg dat hij ernstig gewond raakte. Op aanwijzing van het slachtoffer is Roël E. alias “Biga’ door de politie aangehouden in verzekering gesteld.