Victorie en Trekkers noteren 1e overwinning in troefcall competitie

551

Victorie en Trekkers hebben in de vijfde speelronde van de STcB troefcall competitie hun eerste overwinning genoteerd. Victorie won van SMC met 77-66. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij Victorie in de tweede ronde een 7 punt voorsprong nam.

Deze voorsprong werd verdedigd tot de laatste ronde. Hoogste score Victorie: Wim Oliviera – Emanuel Etman en Waldi Hart – Johan Tjon A Kon 22 pnt. Hoogste score SMC: Shailesh Ganpat – Soeresh Jhingorie 23 pnt. Trekkers bleef ook niet achter en versloeg Palmboys met 78-75. Hoogste score Trekkers: Trees Tilborg – Maikel Hek 31 pnt. Hoogste score palmboys: Alfred Biekman – Dheeraj Lachminarainsingh 26 pnt.

Kolibrie won haar vijfde wedstrijd op rij en bleef ook ongeslagen tegen Jai Gandhi: 88-64. Hoogste score Kolibrie: Jules Keerveld – Iwan Henny 24 pnt. Hoogste score Jai Gandhi: Shailesh Balgobind – Nitin Krishnasingh 19 pnt. Kampoe trok aan het langste eind tegen Toppers en won met 75-65. De ploegen waren aan elkaar gewaagd totdat Kampoe in de derde ronde een 10 punt voorsprong nam die zij verdedigde. Hoogste score Kampoe: Jitin Ramcharan – Dewanand Gajadien 21 pnt. Hoogste score Toppers: Marlon Reding – Hendrik Soerokromo 16 pnt.

Mahaan speelde een sterke partij tegen Olaria en won met 82-67. Hoogste score Mahaan: Judith Wondel – Sandro Colli 28 pnt. Hoogste score Olaria: Rene Manbodh – Tariq Tangali 22 pnt. Op donderdag 19 juli staan de volgende wedstrijden op schema: Shaktie vs. Sudhar, Openbaar Groen vs. Ekta, Pinto Boys vs. B.Samboys, ‘t Hofje vs. Formula. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Surinaamse Troefcall Bond

Brron: SMEsport.