Brug vernield te Southdrain

618

Het districtscommissariaat van Nickerie en het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWT&C), hebben een melding ontvangen vanuit de gemeenschap dat er delen van een brug in de weg naar Southdrain ontbreken. Dit is op 19 juli 2018 ontdekt.

Naar alle waarschijnlijkheid hebben vandalen geprobeerd, tot de fundering van de brugleuning los te koppelen. De brug, die er ruim 7 jaren staat, ontbreekt nu een leuning aan 1 zijde. “Er is weinig verkeer over de weg naar Southdrain, na 19.00u ’s avonds. Hierdoor zal men kans hebben gehad die vandalisme te plegen”, zegt dhr. Charles Perk, coördinator OWT&C regio West, aan de Voorlichtingsdienst. Verder geeft hij aan dat er samen met Wegenautoriteit Suriname, zal onderzoeken, als er meerdere zaken zijn weggedragen en/of vernield zijn