Chinese vereniging van Albina schenkt tien solarlampen aan DC Marowijne

750

De districtscommissaris van Marowijne, Freddy Daniel, nam op maandag 23 juli 2018 tien solarlampen in ontvangst. De lampen zijn geschonken door de Chinese vereniging van Albina aan de districtscommissaris ten behoeve van Albina. De vereniging wilt met deze geste haar bijdrage leveren aan het bevorderen van het veiligheidsgevoel in Albina.

De lampen zullen op aanwijzing van de plaatselijke politie worden geplaatst op strategische lokaties die in de avonduren niet verlicht zijn. Volgens Daniel, is de samenwerking tussen de Chinese vereniging en het districtscommissariaat van Marowijne goed te noemen.

De behoefte aan electrificatie en straatverlichting voor de verschillende buurten van Albina is groot. De burgervader streeft ernaar om samen met de EBS te werken aan de aanpak hiervan.
Hij doet een beroep op de gemeenschap om zorgvuldig om te gaan met de lampen.