Auto inbreker tijdens verkoop van gestolen dekzeil aangehouden

450
hand of a prisoner

De 46-jarige Stanley B. is in de avond van woensdag 25 juli door de politie van ressort Geyersvlijt aangehouden.

Stanley heeft in de ochtend van diezelfde dag aan de Zirkoonstraat in een voertuig ingebroken. Uit de auto die voor de woning van de benadeelde stond geparkeerd werd een dekzeil weg genomen. Na de ontdekking van de auto inbraak deed de benadeelde aangifte op het politiebureau Geyersvlijt.

In de avonduren bevond de benadeelde zich aan de Gompertstraat, alwaar Stanley hem een dekzeil voor SRD 75 ten verkoop aanbood. De aangever herkende de dekzeil als zijn eigendom en schakelde de politie in.
De wetsdienaren begaven zich naar die locatie en hielden Stanley gelijk aan. Ook op camerabeelden is Stanley herkend.

De inbreker werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Stanley ingesloten.