19 groepen en personen ontvangen donaties first lady

395

De first lady van de republiek Suriname, Ingrid Bouterse – Waldring, richt zich voornamelijk op sociaal zwakkeren, onderwijs, vrouwen en kinderen, de mens met een beperking en senioren burgers. Met de middelen die zij van donateurs krijgt probeert zij op haar beurt op de noden van boven genoemde groepen in te spelen. Op vrijdag 27 juli was het weer zo ver, 19 groepen en personen kregen allerhande spullen gedoneerd.

Onder de genodigden waren onder andere Jennefer Gazon die bij een brand have en goed verloor, zij kreeg een symbolische cheque ter waarde van SRD 3180 om daarmee te starten met de wederopbouw van haar huis. En de vader van Sjenele Felitscha, die voor haar een rolstoel in ontvangst mocht nemen. Een ziekenhuisbed, laptops, brilmontuur, sap soft en water, sport benodigdheden en meerdere symbolische cheques behoorden tot de vele gedoneerde goederen op deze dag.

Dagelijks ontvangt het bureau van de first lady brieven en verzoeken om hulp, het bureau benadrukt daarom bij iedere donatie wederom dat alle brieven met dezelfde egards worden behandeld. Afhankelijk van donateurs en wanneer die doneren worden er iedere maand weer wat sociaal zwakkeren blij gemaakt.