Twee vrouwen gewond geraakt bij aanrijding

886

Twee vrouwelijke autobestuurders zijn op vrijdagmorgen 27 juli betrokken geweest bij een zware aanrijding op de hoek van de Gemenelandsweg en de Waaldijkstraat. Een van de voertuigen is zelf over de kop geslagen. De politie van ressort Nieuwe Haven deed na de melding van de aanrijding de plaats aan.
Onderzoek wees uit dat de veroorzaakster over de Waaldijkstraat reed. Op de hoek van de Waaldijkstraat en de Gemenelandsweg verzuimde de bestuurster voorrang te verlenen aan het verkeer op de Gemenelandsweg met als gevolg de aanrijding.

Het voertuig van de benadeelde sloeg vermoedelijk door de slag over de kop. De chauffeuses zijn gewond geraakt en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie van ressort Nieuwe Haven is belast met het onderzoek van deze aanrijding.