Nieuw bestuur Stichting drs. Mungra Medisch Centrum geïnstalleerd

456

De minister van Volksgezondheid, Antoine Elias, installeerde het nieuw bestuur van de Stichting drs. Mungra Medisch Centrum. Dit vond plaats in het drs. Mungra Medisch Centrum in Nickerie, op woensdag 1 augustus 2018. De installatie vond direct na de officiële aftrap van de Borstvoedingsweek plaats.

De zittingsperiode van het nieuw bestuur gaat in per 1 juli 2018 en is berekend voor een periode van één jaar. De voorzitter, dhr. Bisnoepersad Dalloesingh, gaf mee dat het bestuur zich ten volle zal inzetten om de dienstverlening van het hospitaal te blijven garanderen en tot een hoger niveau te tillen. Er zijn, volgens de voorzitter, diverse projecten gepland. Eén daarvan is de renovatie van de herenafdeling van het ziekenhuis, welke al is aangevangen. In het bestuur hebben ook zitting dhr. Heve Sibilo, dhr. Ruben Seedo, dhr. Hermelijn Evert, dhr. Manaaf Nasarali, dhr. Arif N. Laismohamedkhan en dhr. Genky S. Sodikromo.