Openbare Werken Transport & Communicatie legt voetpaden aan

452

Het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWT&C) legt voetpaden aan vanaf het NATIN aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat tot nabij het NATIN in de Leysweg. Vooraf vinden er ontwateringswerkzaamheden plaats. De werkzaamheden zijn op 9 april 2018 gestart.

Kuldipsingh Infra NV voert de werkzaamheden uit in opdracht van OWT&C en wordt gecontroleerd door Buro Cite. Op dit moment is men bezig oude duikers te vervangen zegt Rachel Legiman, projectdrager van de Afdeling Wegen sectie Planning Voorbereiding en Begeleiding. Het ligt in de planning om parkeervakken aan te leggen nabij HAVO 3 aan de Leysweg. Daar is er ook een voetpad aangelegd.

Dit project is onderdeel van het Dalian 4 project. Afhankelijk van de weersomstandigheden wilt men in december 2018 afronden, merkt zij op.