41-jarige Winston verdronken te Carolina

2994
Het publiek neemt vaak het risico om te verpozen op de oevers van de Surinamerivier, nabij Carolina. Het is verboden zich te begeven op plekken die niet gerekend zijn tot gecertificeerde recreatie oorden of badplaatsen voor verpozing.

De 41-jarige Winston Winter is zondag omstreeks 18.30u verdwenen in de diepte van de Surinamerivier. Het slachtoffer was met familie en vrienden voor een dagje plezier op Carolina naast plantage Ayo. Ze waren met een groep aan het zwemmen toen hij in de diepte verdween. Een neef onderging 2 keer een reddingspoging, maar het lukte hem niet het slachtoffer te helpen.

Het Duikersteam van het Korps Brandweer Suriname is in de avond een zoektocht begonnen en het levenloos lichaam werd gelijk opgevist. De arts van Paranam heeft de dood vastgesteld, waarna het lijk werd afgevoerd.