Motor Surveillance Dienst bekeurt 233 verkeersdeelnemers

635

De Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie heeft vanaf 27 juli tot en met 4 augustus 233 verkeersdeelnemers bekeurd. Er zijn helaas nog veel verkeersdeelnemers die zich schuldig maken aan overschrijding van de maximum snelheid op de weg, rijden op zodanige wijze waardoor zij overige verkeersdeelnemers ernstig hinderen of hun leven in gevaar brengen, rijden met voertuigen die niet gekeurd of herkeurd zijn of links of rechts afslaan, terwijl dat niet mag. Daarnaast zijn er ook verkeersdeelnemers die bewust verkeert gaan sorteren om ten einde sneller door te kunnen rijden.

Achtenveertig (48) personen zijn bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid, 44 personen voor het besturen van voertuigen die niet gekeurd of herkeurd zijn, 35 personen voor rijden op zodanige wijze en 23 personen voor verbod links of rechts afslaan.

“Verkeersveiligheid begint bij de verkeersdeelnemer”