Vier verdachten die extra wilden verdienen aangehouden

658
African American in Prison

Bewakers van het goudmijnbedrijf Grasalco hebben in de nacht van zondag 5 op maandag 6 augustus vier jongemannen aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Dit viertal werd op die bewuste nacht op heterdaad betrapt door de bewakers van het bedrijf te Maripaston. De mannen, die woonachtig zijn in een dorp dichtbij de mijn van het bedrijf, waren bezig gesteenten te stelen waarin goud voor komt.

Deze verdachten werden vervolgens overgedragen aan de politie van Zanderij alwaar zij voorgeleid zijn bij een hulpofficier van justitie.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn deze vier verdachten in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Na de betaling van een fikse boete zijn deze verdachten heengezonden.