Graciëlla Jozefzoon nieuwe directeur van Wegenautoriteit Suriname

1220

De Wegenautoriteit Suriname (WAS), die zorgdraagt voor het beheer en onderhoud van primaire wegen, heeft sinds kort een nieuwe directeur. Na afstemming met president Desi Bouterse is besloten om Graciëlla Jozefzoon, die geen onbekende bij de WAS is, deze vacante post te laten invullen.

Minister Patrick Pengel van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) geeft aan, dat de voordracht van Jozefzoon ruim 2 weken geleden geschiedde en goedgekeurd werd door de Raad van Ministers (RvM). Verder is door de raad ook goedgekeurd dat Martin Misiedjan, die eerst ondervoorzitter van de raad van toezicht van de wegenautoriteit was, nu de voorzitter is. Zowel Jozefzoon als Misiedjan zijn per 1 augustus 2018 in functie getreden.