Mangolaan en Paragrasweg opgenomen in het Dalian IV project

594

Er worden rioleringswerkzaamheden uitgevoerd door Nuclear Technology Development Co. Ltd. (CGN) in de Mangolaan. Dit in opdracht van het ministerie van Openbare werken Transport en Communicatie (OWT&C). De Mangolaan krijgt een complete nieuwe riolering aan beide zijden van de weg. Momenteel wordt er samen met de nutsbedrijven gewerkt aan het verplaatsen van hun infrastructuur. De planning is, een geasfalteerde weg van 1200 meter met een breedte van 5 meter. Er komt aan een zijde van de weg ook een voetpad.

De Mangolaan en de Paragrasweg vormen een belangrijke verbindingsweg tussen het centrum van Paramaribo en Noord. De wegen verkeren nu in een slechte staat. OWT&C streeft ernaar om zoveel mogelijk gebieden te ontsluiten door slechte delen van de wegen aan te pakken. De werkzaamheden zijn in maart 2018 gestart en worden door het consortium Sunecon-Sintec gecontroleerd.

Na de Mangolaan komt de Paragrasweg aan de beurt. Afhankelijk van de weersomstandigheden is gepland om dit project in november 2018 af te ronden.