Werkzaamheden ter verbetering infrastructuur Telesur

576

Het Telecommunicatie bedrijf Suriname (TELESUR) maakt bekend dat in het kader van het Telesur Nationaal Breedband Project werkzaamheden zullen worden verricht aan zijn telecommunicatie infrastructuur in de periode 13 t/m 17 augustus 2018, steeds tussen 07:00 en 21:00 uur.

Als gevolg van de werkzaamheden is het mogelijk dat er stremming optreedt in de service voor vaste telefonie en internet in de omgeving van de VAN ’T HOGERHUYSSTRAAT, IJZERHARTSTRAAT, RICHARD VOULIARESTRAAT, HERMANSTEINBERG STR, KANKANTRIESTRAAT, CALCUTTASTRAAT, HET MOLENPAD, WILLIAM KRAANPLEIN, KONINGSTRAAT, J.A. PENGELSTRAAT, SLANGENHOUTSTRAAT, NOORDELIJKE INDUSTRIEWEG, GRONFOLOSTRAAT, MANGROVESTRAAT, MAHONYLAAN, WILHELMINASTRAAT, ANTON DRAGTENWEG, VAN ROOSMALENSTRAAT, CORNELIS JONGBAWSTRAAT, KORTE KOFFIEDAM, AWARADAM, CORNELIS BLIJDSTRAAT, FLORASTRAAT, TOURTONNELAAN, SCHIETBAANWEG, KLEINE WATERSTRAAT, GROTE COMBEWEG, PRES. DA COSTALAAN EN DE VAN ROOSMALENSTRAAT.
Telesur vraagt u met het voorgaande rekening te houden en verontschuldigt zich voor het ongerief. Voor meer informatie zijn wij u graag van dienst via www.telesur.sr en de helpdesk, 152.