18-jarige ingesloten voor seksueel misbruik 15-jarige meisje

1845

De 18-jarige Romano E. is onlangs ingesloten door de politie van het ressort Uitvlugt. De vader van een 15 jarig meisje deed in de vroege ochtend van dinsdag 14 augustus aangifte tegen Romano op het politie bureau.

Volgens verklaring van de aangever kwam hij in de nacht van maandag 13- op dinsdag 14 augustus van het werk thuis aan. Hij merkte toen op dat zijn 15-jarige dochter niet in het huis was. Hij vroeg aan zijn zoon waar zijn zus was. Op diens aanwijzing trof de vader zijn dochter aan op een adres in het ressort Uitvlugt. Zij vertoefde in gezelschap van Romano en vertelde reeds 9 maanden een liefdesrelatie met hem te hebben.

Romano is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.