HI&T lanceert “Suriname Think Tourism” Campagne

759

Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme heeft in het Clevia park de “Suriname Think Tourism” Campagne gelanceerd. Dit gebeurde op woensdag 15 juli jongstleden. Minister Stephen Tsang gaf middels een uitgebreide presentatie het doel van deze campagne aan en het belang van de gezamenlijke aanpak van de publieke en private sector daarbij. Ook benadrukte de bewindsman, dat de campagne erop gericht is om iedere Surinaamse burger bewust te maken van het belang van Toerisme. Hij riep daarom een ieder op om deel te nemen aan deze campagne.

Het Nationaal Informatie Instituut werd door de minister uitgenodigd hun nieuwste televisie programma ‘Surinamig” te presenteren, welke vanaf september op de beeldbuis te zien zal zijn. Met dit programma beoogt het instituut een stukje bewustwording en vaderlandsliefde te creëren in de samenleving. Dit programma kan ook een bijdrage leveren aan de toerisme sector, omdat dit het verhaal van en over Suriname vertelt.

Om de gezamenlijke aanpak van de publieke en private sector te demonstreren heeft de minister samen met de eigenaar van het Clevia park, dhr. Jim Rasam vandaag ook het boomhut museum middels het doorknippen van een lint, officieel geopend. De heer Rasam noemt het de enige boomhut museum ter wereld. Hij gaf na een korte uiteenzetting over het Museum een rondleiding aan de minister en zijn gasten, waarbij ook enkele stands van ondernemers op de Clevia markt werden bezocht.
Na het geheel kreeg de minster een massage door visuele beperkte masseurs van Shiatsu, die ook wekelijks hun diensten op het Cleviapark aanbieden.