Worstelcaravaan op 1 september in Nickerie

495

De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) organiseert op zaterdag 01 september i.s.m. SCV Karishma een worsteltoernooi in het district Nickerie. Dit zal plaatsvinden in het NTC Sportcomplex. “De vraag naar een toernooi in Nickerie was groot.

De SWF probeert elk jaar tenminste 1 toernooi in Nickerie te houden. In dit district wordt er volop geworsteld, naast Paramaribo, Wanica en Commewijne”, legt SWF-voorzitter Ravin Changoer uit. Het wordt een lokaal toernooi, waaraan vrijwel alle toppers mee zullen doen. De worstelaars kunnen zich tot 18 augustus opgeven via hun verenigingen.

De SWF verwacht tijdens dit toernooi ook meer dameswedstrijden. Er melden steeds meer dames zich aan om mee te doen met wedstrijden. Het begon met Shuriken vorig jaar, daarna kwam ook Jai Hind met een vrouw. Voor dit toernooi zullen nog twee scholen met damesworstelaars op de mat verschijnen. De wedstrijden zijn gepland vanaf 18.00 uur. De toegang bij dit toernooi is geheel gratis.

Surinaamse Worstel Federatie