Sterilisatieproject huisdieren Wanica Noord-West succesvol afgerond

458

Stichting Henk Abrahams heeft in samenwerking met districtscommissariaat Wanica Noord-west het sterilisatieproject voor huisdieren in Wanica Noord-West succesvol uitgevoerd. Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018 zijn huisdieren, met name katten en honden gesteriliseerd. Dit project is uitgevoerd op het sportveld van Sociaal, Cultureel en Sportvereniging (SCSV) Anand te Wanica.

Districtscommissaris Sarwankoemar Ramai heeft de leiding van de stichting, de dierenspecialist Dr. Brian Arneson die speciaal is afgereisd uit Amerika en alle vrijwilligers kort toegesproken. De burgervader heeft hen voor de start van het project van harte welkom geheten en na afloop een presentje overhandigd voor hun bijzondere bijdrage voor dit geslaagde project. De directeur van NV Luchthavenbeheer, Vidjai Chotkan, die dit project een warm hart toedraagt, was ook aanwezig. Het is de vierde keer dat deze dierenspecialist naar Suriname is afgereisd om het project uit te voeren.

Dit initiatief is bijzonder geapprecieerd door de bezoekers, welke onder leiding van Cynthia Ashruf is uitgevoerd. De registratie voor dit project is vlot verlopen. Vanwege de grote animo is er een extra dag ingelast. Dit project wordt uitgevoerd met medewerking van DC Ramai, Vidjai Chotkan en het bestuur van SCSV Anand sportveld. Hiermee wordt getracht het dierenleed te minimaliseren en overpopulatie te voorkomen.