Telesur voert werkzaamheden uit vanwege het Nationaal Breedband project

389

Het Telecommunicatie Bedrijf Suriname, maakt bekend dat in het kader van het Telesur Nationaal Breedband Project werkzaamheden zullen worden verricht aan zijn telecommunicatie infrastructuur van 20 t/m 23 augustus 2018, steeds tussen 07:00 en 19:00 uur.

Als gevolg van de werkzaamheden is het mogelijk dat er stremming optreedt in de service voor vaste telefonie en internet in de omgeving van de Brokopondolaan, Mr. Jaggernath Lachmonstraat, Doergastraat, Hermitageweg, Zaklopenstraat, Bocusweg, Djamirweg, Indira Ghandiweg, Korte Koffie Dam, Awaradam, Cornelis Blijdstraat, Van ’t Hogerhuysstraat, Knuffelsgracht, Waterkant, Watermolenstraat, de Mirandastraat, Lim A Postraat, Kerkplein, Kwattaweg, Belladonnastraat en de Hayaristraat. Telesur vraagt u met het voorgaande rekening te houden en verontschuldigt zich voor het ongerief.
Voor meer informatie is het telecommunicatiebedrijf u graag van dienst via onze Helpdesk op 152 en www.telesur.sr