21-jarige Guyanees om het leven gekomen na steekpartij

1498

Bij een steekpartij op maandagavond 20 augustus op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Hogestraat is de 21-jarige Guyanees Joël, James om het leven gekomen.

Het levenloze lichaam van James is ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat James een woordenwisseling kreeg met een Surinaamse man. Dat de man op een bepaald moment een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij James steekverwondingen toebracht. Na zijn criminele daad verliet de tot nog toe onbekende man de plek.

Onderzoek wees verder uit dat het slachtoffer pas twee en een halve maand in Suriname vertoefde. Hij had zijn Guyanees paspoort bij zich.

Het ontzielde lichaam van Joël, James is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Informatie met betrekking tot de verdachte mag worden doorgespeeld aan de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer: 403645.