Nieuwe stichtingsbestuur Covab geïnstalleerd

501

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid heeft het nieuwe stichtingsbestuur van Elsje Finck-Sanichar College geïnstalleerd. De installatie vond plaats op maandag 27 augustus 2018. Bij de installatie gaf de minister de commissieleden mee, blij te zijn met de nieuwe ontwikkelingen bij Covab en spreek de hoop uit dat deze commissie het goede werk zal voortzetten samen met de leiding van Covab.

Suze Holband, voorzitter van de commissie namens het ministerie van Volksgezondheid, bedankte de minister voor het vertrouwen in hun gesteld en spreekt de hoop uit dat samen met de directeur, de kwaliteit van de geboden zorg gezamenlijk naar de hoogte te zullen brengen die gewenst is voor de Surinaamse samenleving.

Het nieuwe Stichtingsbestuur wordt voorgezeten door Suze Holband, namens het ministerie van Volksgezondheid. Verder hebben zitting in de commissie Sabrina Rootharam, Hanna Nijman, Lamsberg Henry, Fauzia Poese, Celest Etnel, Ronald Silent, Gefferie Myrthel en Anita Coutinho. Het bestuur heeft een zittingsperiode van 3 jaar te rekenen van 1 augustus 2018.