Comvalius als nieuwe directeur BOG geïnstalleerd

285

Stephan Comvalius is officieel geïnstalleerd als de nieuwe waarnemend directeur op het Bureau Openbare Gezondheidszorg (B.O.G.). Maureen Wijgaarde- van Dijk, directeur van het ministerie van Volksgezondheid verwelkomde de nieuwbakken directeur op 18 september 2018, op zijn nieuwe werkplek. Tot nog toe was Astracia Warner belast met de waarneming als onderdirecteur van het B.O.G. nadat drs. Lesley Resida per september 2017 met pensioen ging.

Besloten is dat Comvalius zo gauw mogelijk openstaande functies die cruciaal zijn voor het goed functioneren van het B.O.G. zal doen invullen. Het eerste project waarmee dit jaar nog van start zal worden gegaan is volgens Comvalius, het Nationaal Preventie Programma.

Na het bespreken van dringende interne aangelegenheden en het maken van goede werkafspraken werd de Comvalius veel succes toegewenst bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie.