Minister Tsang brengt bezoek aan DP World Paramaribo

636

Minister Stephen Tsang heeft op vrijdag 5 oktober 2018 een bezoek gebracht aan DP World Paramaribo.
DP World Paramaribo N.V., maakt deel uit van een wereldwijde organisatie, die services biedt in stuwadoorsdienstverlening zoals container handling, breakbulk handling en Roll – on/ roll – off services.

Daarnaast bestaat het aanbod uit koelcontainer (Reefer) handling, container stripping en stuffing, magazijn opslag en afgifte en speciale vracht verhandeling (Hazmat). Mervel Kotzebue-Fleur, Terminal General Manager gaf een uiteenzetting van DP World en waarvoor deze organisatie zich sterk maakt. Naast de diverse presentaties kreeg de minister ook een rondleiding op de DP World terminal op de Jules Sedney Haven te Paramaribo. Minister Tsang zegt zeer onder de indruk te zijn van dit bezoek en kijkt uit naar mogelijke samenwerking met deze organisatie voor verdere ontwikkeling van onze Haven.