Autospiegels en autoradio in beslag genomen bij auto inbrekers: Recherche Midden roept benadeelden op

328

De recherche van regio Midden heeft op woensdag 10 oktober de 27-jarige Quincy K., de 22-jarige Jean Pierre P., Chequille A. en Moreno K. beiden 21 jaar aangehouden ter zake auto inbraken. De verdachten opereerden voornamelijk in de omgeving van het Hanna Lust project.

Nadat één van de benadeelden aangifte had gedaan, kwamen deze verdachten in beeld. Op dit viertal zijn er vier zijspiegels van voertuigen en een auto radio in beslag genomen. Eén van de zijspiegel is reeds geplaatst. De andere drie zijspiegels, compleet met houder, zijn op het politiebureau te bezichtigen.
Een ieder die meer wil weten over de in beslag genomen zijspiegels en de auto radio mogen zich wenden tot de Recherche van regio Midden, gevestigd op het politiebureau van De Nieuwe Grond (DNG). Deze afdeling is te bereiken op het nummer 582050