Bic Saramacca reageert op ophef omtrent asfaltering nabij de uitkijkbrug

990

Met betrekking tot alle ophef die is onstaan over de asfaltering nabij de uitkijkbrug het volgende: gezien het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie Saramacca bezig was met lapwerkzaamheden en het strookje bij de brug veel kuiltjes vertoonde, heeft de districtcommissaris van Saramacca, Laksmienarain Doebay op verzoek van de bevolking, OW Saramacca gevraagd om ook dat stukje te lappen .

Het is niet zo dat er op zand is geasfalteerd. De onderlaag had basecourse en die was afgedekt met zand. Dat zand is weggekrabt en er is asfaltlaag aangebracht voor het gemak van de weggebruikers. Wij betreuren alle ongerief dat is ontstaan naar aanleiding van negatieve berichtgeving op de social media hierover.