SVV Alegre maakt Kinderhuis Sukh – Dhaam te Alkmaar blij

650

SVV Alegre (Sociaal Voetbal Vereniging) o.l.v. Ere voorzitter Naushad Nizzamoedin en voorzitter Don Tjong A Jong hebben samen met hun leden hun 3e sociaal project voor 2018 uitgevoerd en dit maal werd er uitgebreid aandacht besteed aan Kinderhuis Sukh – Dhaam.

De kinderen werden flink verwend met schenkingen van voedselpakketten, kledingstukken, kinderboeken en versnaperingen. Rinette schmink zorgde voor springkussens, popcorn, ijsjes en suikerspin. Ook werd er lekker gekookt door het culinair team o.l.v. Mano Vasilda en Brian Hoefdraad van SVV Alegre. Hoofd attractie was een potje voetbal tussen de jongens van het tehuis tegen de kinderen van SVV Alegre die zij met 4-2 wonnen.

Het bestuur van SVV Alegre wil de hoofdsponsor Enrique Ralim van Purple Group bedanken en ook Rinette’s schmink voor hun bijdrage van deze onvergetelijke dag voor de kinderen. De eerstvolgende activiteit van SVV Alegre is de grote voetbal knock-out te Nieuw Amsterdam op zaterdag 10 november 2018.