32-jarige Jacky ingesloten voor bedreiging met illegale vuistvuurwapen

357

De 32-jarige Jacky A. alias Owen is op woensdag 31 oktober aangehouden door de politie van Livorno. Jacky kwam zijn zwager R.G. tegen bij het bezoeken van een familielid.

Daarbij moet er een woordenwisseling zijn ontstaan tussen Jacky en R.G. waarbij Jacky een vuist vuurwapen tevoorschijn haalde om R.G. daarmee met de dood te bedreigen. R.G. deed het politiebureau aan en deed aangifte van bedreiging contra Jacky. De politie deed terstond het adres aan en hield Jacky aan. Bij fouillering is een vuistvuurwapen met scherpe patronen in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte jacky heeft geen vergunning om dat wapen te dragen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is jacky in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf en overtreding van de Vuurwapen Wet.