Staatshoofd heeft onderhoud met BBGO

559

Op het presidentieel paleis heeft de president van de Republiek Suriname Desiré Delano Bouterse een gesprek gehad met de Bond Belangenbehartiging voor Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO). Dit onderhoud volgt nadat het bestuur van de bond een petitie had overhandigd aan de directeur van het kabinet van de president op woensdag 31 oktober 2018.

Het gesprek welke op maandag 05 november 2018 plaatsvond, is geleid door het staatshoofd in aanwezigheid van de directeur van het Kabinet van de President, Eugene van der San en de directeur van het Pensioenfonds Suriname, Michael Miskin.

“Het gesprek is zeer positief verlopen. We zijn bijzonder blij met het resultaat van het gesprek met de president”, zegt bondsvoorzitter Renate Wouden-Bhugwandass na afloop aan het Nationaal Informatie Instituut. Het bestuur van de bbgo zal de resultaten van het onderhoud voorleggen aan de leden tijdens een vergadering op 14 november aanstaande.