Man bewusteloos aangetroffen op de Martin Luther Kingweg

388

De politie van het ressort Livorno kreeg in de vroege ochtend van zondag 18 november de melding binnen dat een manspersoon op het wegdek van de Martin Luther Kingweg was aangetroffen. De wetsdienaren deden de plek aan en troffen, ter hoogte van Casi banden sevice, een manspersoon van creoolse komaf aan, gekleed in een bruine korte broek en een zwart hemd. De man had een barst wond aan het hoofd en was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

De man is dezelfde middag, omstreeks 1 uur, in het ziekenhuis overleden. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De persoonsgegevens van de overleden man zijn nog niet bekend bij de politie.