47-jarige autobestuurder 69ste verkeersdode

462

De 47-jarige autobestuurder Sahit, Kaslan is op dinsdag 20 november in het ziekenhuis overleden. Deze autobestuurder veroorzaakte op dinsdag 30 oktober een aanrijding aan de Verlengde Gemenelandsweg waarbij er een ketting aanrijding ontstond. De wetsdienaren van het ressort Uitvlugt deden de plek aan voor onderzoek. Toen bleek dat er sprake was van blikschade adviseerden zij de betrokkenen om de zaak volgens de blikschade regeling af te handelen.

Nabestaanden van Kaslan deden het politiebureau aan met de mededeling dat Kaslan een dag na de aanrijding, zijnde woensdag 31 oktober, in het ziekenhuis was opgenomen omdat hij lichaamspijnen had. Voorts dat hij op dinsdag 20 november in het ziekenhuis overleden is.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van deze autobestuurder afgestaan aan de nabestaanden.