Man en vrouw zwaar gewond aangetroffen

419

De 43-jarige vrouw Vancelea, B. en 41-jarige man Antonio, F.zijn vanochtend, woensdag 21 november, door de politie van Geyersvlijt in kritieke toestand aangetroffen op een woonadres aan de Princessestraat. Na een melding ging de politie voor onderzoek ter plaatse.

Vancelea is op het erf, baden in haar bloed, aangetroffen met een verwoning in haar halsstreek. In de woning trof de politie Antonio aan met verwondingen in zijn hals- en maagstreek.

Per ontboden ambulance is zijn beide persoon afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar zij ter verpleging zijn opgenomen. De gewonden waren niet aanspreekbaar. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Recherche Paramaribo.
Nadere berichten volgen.