Minister Elias verheugt over vorderingen bouw Wanica Ziekenhuis

263

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid heeft zich wederom georiënteerd op het terrein te Vredenburg Serie B, waar het Wanica Ziekenhuis wordt gebouwd. Na ongeveer vier maanden terug een bezoek te hebben gebracht op de locatie, is de bewindsman verheugd met de vorderingen die geboekt zijn. De minister werd bijgestaan door ondermeer deskundigen van de diverse werkarmen van de overheid, te weten het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie, Telesur, N.V. EBS en SWM.

Het hoogste punt is reeds bereikt en er wordt nu hard gewerkt aan het verder afbouwen van het voor Wanica en Para belangrijk ziekenhuis. ‘Bouwtechnisch zijn er grote vorderingen geboekt’ zegt de bewindsman over de voortgang van de bouw. “Er zijn wat obstakels die opgelost moeten worden op het vlak van de nutsvoorzieningen, maar ook daar wordt er keihard aan gewerkt”, verzekerde de minister.