Tijdens de consude games hebben de schakers gewonnen van Paraguay met 2,5 tegen 1,5. Ook hebben zij Bonaire weten te verslaan met 4 tegen 0. Op de laatste dag van de Consude games, vrijdag 7 december, speelt het team van Suriname een laatste wedstrijd tegen Chili. Bij winst wordt de bronzen medaille binnen gehaald. Ook bestaat de kans om een individuele medaille binnen te halen.

De wedstrijden van de zwemmers van Suriname zijn achter de rug. Op donderdag 06 december 2018 zijn de onderdelen 100 meter schoolslag en 50 meter vrije slag gezwommen, waarbij de finale niet behaalt is. Ook de tafeltennissers hebben geen winst binnen kunnen halen voor Suriname bij het afwerken van 6 wedstrijden tegen Peru, Uruguay, Brazilië, Paraguay en 2 keer Ecuador.

Uruguay heeft bij jongens zowel meisjes basketbal gewonnen van Suriname met 63 – 36 en 74 – 48. Bij het onderdeel atletiek zijn er ook geen prijzen binnengehaald.

Op vrijdag 7 december vindt de afsluitingsceremonie van de Consude Games plaats.