Jai Gandhi en Pintoboys spelen finale STcB Bekertoernooi

361

Jai Gandhi heeft Kampoe bij de voorzetting van het STcB Bekertoernooi overtuigend verslagen met 81-71. Het was de ploeg van Jai Gandhi die al in de eerste ronde een 7 punt voorsprong nam en deze zelfs vergrootte naar 22 punt in de tweede ronde.

Kampoe won de derde ronde en Jai Gandhi moest een 11 punt voorsprong verdedigen tot het eind. Hoogste score Jai Gandhi: Narish Sewradj – Shaileshkoemar Balgobind 37 punt. Hoogste score Kampoe: Dara Ramcharan – Manodj Timal 21 punt.

Ook Pintoboys deed wat het moest doen en was in een spannende ontmoeting waar ploegen aan elkaar gewaagd met 77-72 te sterk voor Kolibrie. Kolibrie domineerde de eerste twee rondes en nam een 5 punt voorsprong. In de derde ronde kwam Pintoboys sterk terug en nam het zelf een 4 punt voorsprong die zij met man en macht verdedigde in de laatste ronde. Hoogste score Pintoboys: Rekash Soekha – Soerishkoemar Pancham 25 punt. Hoogste score Kolibrie: Armand Dewkindan – John Esseboom 30 punt.

Op dinsdag 11 december vindt de finale plaats in Sportcafe Munder en wel om 20.00 uur: Finale Jai Gandhi – Pinto boys, 3e/4e Kampoe – Kolibrie.

Bron: SME Sport