Pintoboys STcB Bekerkampioen 2018

315

De ploeg van Pintoboys is de nieuwe Troefcall Bekerkampioen van Suriname. In de finale won Pintoboys van Jai Gandhi met 81-74. De kersverse kampioen nam al in de eerste ronde een 12 punt voorsprong en voerde deze op naar 20 punt in de tweede ronde.

De derde en vierde waren voor Jai Gandhi, maar zij kwamen 7 punt te kort voor het kampioenschap. Hoogste score Pintoboys: Harry Bhoelan – Prekash Autar 27 punt. Hoogste score Jai Gandhi: Sameer Krishnasingh – Kisoorkoemar Beharie 24 punt.

Kolibrie blikte de ploeg van Kampoe in met 115-89 dankzij 2 baunie’s die het koppel Arnold Oron – Eugene Caupain gaf aan de kampoe koppels: Tony Prasad – Dewanand Gajadien in de eerste ronde en aan het andere Kampoe koppel: Ramon Ramautarsing – Shalies Gajadhar. Kolibrie was daarna nietmeer te stoppen. Hoogste score Kolibrie voor het subliem koppel: Arnold Oron – Eugene Caupain 66 punt. Hoogste score Kampoe: Jitin Ramcharan – Dewperkash Sewak 30 punt.

Eindstand Bekertoernooi: 1. Pintoboys (kampioen), 2. Jai Gandhi (semikampioen), 3. Kolibrie, 4. Kampoe. Op dinsdag 8 januari 2019 strijden 10 ploegen de finale ronde voor het kampioensschap van Suriname.

Surinaamse Troefcall Bond

Bron: SME Sport