Nitender Oemrawsingh doodgeschoten in Guyana

11204

De Nickeriaanse ondernemer Nitender Oemrawsingh, is vandaag doodgeschoten in Guyana. Het Lichaam van de ondernemer is gevonden met een schotwond aan het hoofd.

De politie in Berbice onderzoekt de omstandigheden rond de dood van Nitender wiens levenloze lichaam eerder vandaag op nummer 63 Beach Corentyne werd gevonden.

Volgens een politiebron werd het lichaam om ongeveer 4:30 uur gevonden door een groep die op een mobiele patrouille op het strand zaten. Bij onderzoek werd vastgesteld dat het lichaam een ​​schotwond op het hoofd had, die lijkt te zijn toegebracht met behulp van een .32-pistool. De politie zei dat andere verwondingen zichtbaar waren over het lichaam.

Onderzoekers werken met de theorie dat het slachtoffer zijn aanvaller kende en naar het gebied werd gelokt voordat hij werd neergeschoten en gedood. Het lijk werd overgebracht naar het openbare ziekenhuis van Skeldon en wacht op een autopsie. Dit meldt de Guyanese media.