Drugssmokkelaar aangehouden door BID team

383

Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft op zondag 27 januari de 53-jarige Nederlandse passagier Siene, S. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden, waarna zij werd overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade.

Leden van het BID-Team hebben een zogenaamde vaginabol inhoudende cocaïne, met een gewicht van 160 gram, aangetroffen in het bezit van Siene. De vaginabol is door het BID-Team in beslag genomen en ook overgedragen aan de Narcotica Brigade . De verdachte gaf verder aan dat zij ook vijftig tot zestig cocaïnebolletjes had geslikt. Hangende het onderzoek is Siene,S. na afstemming met het Openbaar Ministerie, op maandag 28 januari in verzekering gesteld. Inmiddels zijn een aantal cocaïne bolletjes op natuurlijke wijze uit het lichaam van de verdachte gekomen.